Misiune, viziune, valori

 

Misiune

S.C. COMES S.A. este o societate comerciala creata cu scopul de a produce si comercializa instalatii sub presiune, schimbatoare de caldura, coloane pentru industria petrochimica si nu numai, constructii mecano-sudate. Fiind o companie centrată pe satisfacerea nevoilor clienţilor din industriile de proces, aceasta ofera servicii şi echipamente de cel mai înalt nivel, utilizând cele mai noi tehnologii de fabricaţie si respectand toate standardele de calitate, siguranţă în domeniu, în contextul globalizării pieţelor.

Viziune

Tinta noastra este aceea de a fi cel mai eficient producator de utilaje sub presiune din Romania, si partenerul de afaceri preferat de clientii si furnizorii actuali, cat si potentiali.

Valori

Ne dorim ca actualii si viitorii nostri clienti sa ne identifice drept un partener de incredere, intotdeauna orientat spre nevoile in continua schimbare ale pietei. Actionand responsabil, oferind produse si servicii la cel mai inalt nivel tehnic si angajand resurse umane de calitate, COMES promoveaza urmatoarele valori:

  •  Traditie si Experienta;
  •  Creare de valoare pentru clienti;
  •  Calitate si Profesionalism;
  •  Respect fata de societate, economie si mediu;
  •  Onestitate si Integritate.