DESPRE NOI

COMES a apărut în 1977 sub denumirea de Uzina Mecanica a Combinatului Chimic Savinesti, scopul său principal fiind furnizarea de echipamente și piese de schimb pentru uzină.

În prezent, compania noastră este recunoscută ca unul dintre cei mai mari producatori din România de echipamente de transfer de căldură, vase sub presiune și piese de schimb pentru industria chimică, petrochimică, de petrol și gaze, nucleară și energetică, cu peste 45 de ani de experiență în producție și livrări în peste 30 de țări.

Compania are un capital  integral privat în valoare de 1.163.023 Ron, cu 210 de angajați și este raspandita pe o suprafață de 57.191 mp.

Produsele COMES sunt fabricate în conformitate cu sistemul de management al calitatii, cu sistemul de mediu, de securitate și sănătate a muncii, procesele fiind controlate și urmărind în mod continuu eficacitatea acestora, în conformitate cu cerințele standardelor aplicabile ISO 9001: 2015, 14001: 2005, OHSAS 18001: 2008, ISO 45001:2008.

MISIUNE

Targetul echipei COMES este de a depăși așteptările clienților, angajaților, acționarilor, oferind echipamente și servicii profesionale, utilizând ultima tehnologie specifică industriilor de prelucrare. Clienții noștri beneficiază de o echipă de specialiști, interesați să diversifice și să optimizeze continuu facilitățile de producție și procesele de afaceri.

 

VIZIUNE

Bazată pe inovație, viziunea echipei COMES este de a deveni prima opțiune de parteneriat din cadrul industriilor care utilizează echipamente de procesare. Strategia noastră de viitor constă în extinderea producției, pentru industria de petrol și gaze, pe piața externă, în urma unei diversificări concentrice a portofoliului de produse.

 

VALORI

Tradiție & Experiență

Cu peste 45 de ani de experiență în fabricarea vaselor sub presiune, COMES oferă echipamente și servicii profesionale, oferind soluții specifice cu diverse avantaje în ceea ce privește costul și performanța.

Angajament pe termen lung

Ne propunem să creăm relații pe termen lung, asigurând satisfacția maximă tuturor clienților noștri și generând în mod constant valoare.

Calitate & Profesionalism

Suntem un partener de încredere, creând valoare prin servicii remarcabile, standarde de calitate, capacități tehnice și operațiuni de înaltă performanță. Clienții noștri beneficiază de o echipă specializată, mereu preocupată să satisfacă cele mai exigente cerințe ale clientului.

Onestitate & Integritate

Practicăm cele mai înalte standarde etice în toate tranzacțiile noastre. Promovăm relații transparente, fiabile, deschise și tratăm fiecare client în conformitate cu valorile COMES.

Respect pentru Societate, Economie & Mediu

Răspundem la cerințele și așteptările clienților oferind cu promptitudine produse și servicii calitative, fără a afecta mediul, sănătatea și siguranța. Suntem preocupați să găsim cea mai bună tehnică pentru a crea echilibrul corect între satisfacția clienților și minimizarea impactului asupra mediului.