Schimbătoare de căldură

Schimbătoarele de căldură fabricate de COMES sunt utilizate într-o gamă largă de dimensiuni, presiuni, temperaturi și fluide de lucru, în multe industrii dintre care cea chimică, petrochimică, de petrol și gaze.

Find out more >

Vase sub presiune

Pentru a depozita / transporta gaze sau lichide, ca material de bază intermediar sau final, COMES oferă următoarele tipuri de vase sub presiune:

Find out more >

Coloane cu interioare

Coloanele sunt echipamente tehnologice utilizate în procesul chimic de absorbție, desorbție, chimiosorbție, rectificare, extracție, adsorbție etc.

 

Find out more >

Fascicule tubulare

Fasciculele tubulare pot fi cu cap flotant, cu țevi tip U, cu plăci tubulare fixe sau mobile.

 

Find out more >

ANUNT PUBLIC

COMES anunta derularea unui nou proiect de investitii ce consta in extinderea halei de productie lansata in 2020 destinata fabricatiei de echipamente sub presiune, cu gabarit de pana la 200 tone/ buc.

Detalii privind avizarea proiectului Elaborarea documentatiei pentru autorizarea executarii lucrarilor de constructii privind demolare partiala a constructiei C4- NC 52814 si extindere hala de productie se pot obtine conform instructiunilor din anuntul atasat.

Vizitati standul COMES nr. 22C10!

În perioada 26-29 aprilie 2021, COMES participă ca expozant la expoziția internatională pentru echipamente și tehnologii pentru industria de petrol și gaze din Moscova.

COMES a avut onoarea de a primi misiunea diplomatică a Ambasadei Kazahstanului în România, Excelența sa d-ul ambasador Nurlan Rustemov, Kairat Karabayev (ministru), Nurlan Abdaliyev (consilier), Serjan Shagatayev (secretar 2), dar și Tudor Afanananov ( Președintele Camerei de Comerț Româno-Ruse).

Managementul COMES transmite sincere multumiri tuturor delegatilor pentru aceasta oportunitate!

Această vizită a avut la baza pozitia COMES de prim furnizor de echipamente sub presiune din România pentru rafinăriile Petromidia Navodari și Vega Ploiești, deținute de compania națională de petrol și gaze Kazahstan KazMunaiGaz. Au fost furnizate informații despre portofoliul nostru de produse, precum și referințe cu privire la proiectele în desfășurare pentru echipamente de presiune de până la 200 To., care sunt fabricate în noua noastră hala industriala, deschisa în 2020. După ce au vizitat fabrica COMES, reprezentanții Ambasadei Kazahstan in România au subliniat intenția de a consolida parteneriatul de afaceri cu rafinăriile Petromidia și Vega, precum și de a demara și dezvolta afacerile COMES pe piața petrolieră din Kazahstan. Membrii delegatiei au concluzionat că firma COMES este un partener de încredere pentru furnizarea de echipamente sub presiune pe piața internă de petrol precum și în Kazahstan, de asemenea.

COMES susține un stil de viață sănătos prin Wild Canoeing Tour (din Ceahlau la Marea Neagră)

COMES se alătură celor mai importanți antreprenori locali din Neamț și devine partenerul principal al traseului de canoe de la Ceahlău la Marea Neagră, cu scopul de a promova, pe de o parte, conceptul stilului de viață sănătos, prin mișcare și sport și, pe de altă parte, peisajele extraordinare ale României, fauna și flora specială.

Traseul de canotaj sălbatic acoperă 460 km, durează 8 zile, a început pe 14 august din județul Ceahlău, lacul Izvorul Muntelui, până la Marea Neagră, antrenând 23 de participanți, grupați în 10 canoe.

Suntem alături de Comunitate!

Suntem ferm dedicați să ne sprijinim clienții și comunitățile in pandemia fără precedent COVID-19. Sănătatea și siguranța angajaților noștri, a familiilor lor și a comunității noastre sunt esențiale pentru compania noastră.

Din acest motiv, COMES a investit în achiziționarea de echipamente medicale și materiale de protecție care ajută personalul medical și de intervenție din comunitatea noastră -Vivid Neamț- să lupte cu COVID-19.

 

Sperăm ca dvs. și familiile dvs. să rămâneți sănătoși și în siguranță în aceste timpuri dificile!

DEAERATOR tip SPRAY

Stork Termeq B.V. Technology

Combinând tehnologia brevetată de Stork Termeq și experiența noastră în fabricarea recipientelor sub presiune, COMES este activă și în producția și furnizarea de deaeratoare de înaltă calitate.

Find out more >

Managementul COMES  este onorat sa reprezinte Asociatia Romana pentru Echipamente sub Presiune, ca Vicepresedinte ARPE.

Subiecte precum cresterea afacerii, cunostintele tehnice, informatiile despre piata, identificarea noilor furnizori, crearea de retele, vizibilitatea, constientizarea comerciala, noile standarde, coduri si reglementari, parteneriate cu privire la initiative comune sunt doar cateva aspecte importante pe care ARPE le va aborda prin participarea activa la intalniri si programe de formare.

 

  Livrare produs agabaritic

Coloana stripare MEA

Instalatie DGRS

Rafinaria ROMPETROL Petromidia