Schimbatoare de caldura

Pentru a realiza procesele tehnologice de transfer de caldura de la un agent termic la altul, COMES poate fabrica diverse articole, sub denumirea generica de schimbatoare de caldura.

Find out more >

Vase sub presiune

Pentru stocarea sau transportul substantelor lichide sau gazoase cum ar fi materialele de baza, intermediare sau finale, COMES fabrica o gama larga de articole.

Find out more >

Coloane

Coloanele sunt echipamente tehnologice utilizate in procesul chimic de fractionare, distilare, adsorbtie etc.

 

Find out more >

Fascicule tubulare

Fasciculele tubulare pot fi cu cap flotant, cu tevi tip U, cu placi tubulare fixe sau mobile.

 

Find out more >

Suntem alături de Comunitate!

 

Comes S.A. a contribuit la achizitionarea de echipamente medicale și materiale de protecție care ajuta cadrele medicale și personalul de intervenție din #Comunitatea noastră – #Vivid Neamț, în lupta cu SARS-CoV-2.

Impreună ne confruntăm cu o situație fără precedent. Pandemia SARS-CoV-2 ia amploare, iar mulți dintre noi luăm măsuri extraordinare în această perioadă dificilă. Cu toții simțim un sentiment de incertitudine și îngrijorare pentru bunăstarea noastră, a familiilor noastre, a prietenilor, a colegilor și a colaboratorilor.

Vă dorim sănătate dumneavoastră și familiilor!

 

Noua Hala Industriala

În 2020, Comes SA va finaliza noua Hala Industriala pentru fabricarea de echipamente tehnologice cu greutăți de până la 200 tone fiecare, 7 m diametru și 45 m lungime.

Find out more >

Daerator

 

Tehnologia Stork Termeq

Combinand tehnologia patentata de Stork Termeq si cu experienta noastra in fabricarea de vase sub presiune, COMES S.A. este capabila sa produca si sa furnizeze Daeratoare de inalta calitate.

Find out more >

Managementul COMES este onorat sa reprezinte Asociatia Romana pentru Echipamente sub Presiune, ca Vicepresedinte ARPE.

Subiecte precum cresterea afacerii, cunostintele tehnice, informatiile despre piata, identificarea noilor furnizori, crearea de retele, vizibilitatea, constientizarea comerciala, noile standarde, coduri si reglementari, parteneriate cu privire la initiative comune sunt doar cateva aspecte importante pe care ARPE le va aborda prin participarea activa la intalniri si programe de formare.

 

  Livrare produs agabaritic

Coloana stripare MEA

Instalatie DGRS

Rafinaria ROMPETROL Petromidia

COMES are placerea de a va prezenta noua instalatie de debitare, model SOITAAB, din gama Lineatech, sursa KJELLBERG 440, cu control numeric ECS, echipata cu 1 cap de Plasma Bevel si 1 cap Oxy.

Aceasta instalatie are capacitatea de a debita table de pana la 12.200 mm. lungime, si 2.500 mm. latime, cu grosimi pt. Otel Inox cuprinse intre 0.5 : 120 mm., iar pt. Otel Carbon intre 3 : 300 mm.

Cu ocazia aniversarii Centenarului Romaniei, si a 40 de ani de traditie si experienta in productia de echipamente sub presiune, COMES a celebrat acest eveniment special, dedicat exclusiv anagajatilor sai, in cadrul unui teambuilding, prin care compania indeamna la curajul de a experimenta lucruri noi cu responsabilitate.

 

Despre noi

Infintata in 1977, sub denumirea de Uzina Mecanica a Combinatului de Fire si Fibre Sintetice Savinesti (UMCFFS), COMES a aparut initial ca furnizor de echipamente si piese de schimb pentru Platforma Chimica Savinesti.

Read more..

 

Calitate

COMES au reusit sa raspunda la cele mai exigente standarde industriale, fiind autorizata sa produca echipamente in conformitate cu cele mai importante norme nationale si internationale (ASME, CNCAN, PED 2014/68/EU, ISCIR etc.).

Read more..

Contact:

COMES SA

RO 2662292

J27/27/1991

Capital social subscris si varsat: 1.163.023 lei

Adresa: 3 Gheorghe Caranfil Str. , Savinești, Neamț, România

T: +40 233 280 601;

F: +40 233 280 585

office@comes.ro