columns

Schimbatoare de caldura

Pentru realizarea proceselor tehnologice de transmitere a caldurii de la un agent termic la altul se pot executa tipuri de utilaje – schimbatoare de caldura.

Afla mai multe >

recipient-sub-presiune

Recipiente sub presiune

Pentru depozitarea sau transportul fluidelor de tip lichid sau gazos ca material de baza, intermediar sau final, COMES S.A. executa o gama variata de recipiente.

Afla mai multe >

tube-bundle

Fascicule tubulare

 

Piesele de schimb cel mai des inlocuite intrun schimbator de caldura sunt fasciculele tublare.

Afla mai multe >

heat-exchangers

Coloane

 

Coloanele sunt aparate chimice utilizate pentru operatiile de rectificare, distilare, adsorbtie, etc.in procesul tehnologic.

Afla mai multe >

COMES va participa luna aceasta  in perioada 27- 30 la expoziția internatională de echipamente si tehnologii de petrol si gaze MIOGE, editia a 14-a, la standul B321, sala 14, Pavilionul 3, Crocus Expo.

Expozantii sunt producatori si furnizori de echipamente si tehnologii de petrol si gaze, atat rusi cat si internationali, precum si companii de servicii petroliere interesate să utilizeze instrumente eficiente pentru atragerea directă a clientilor noi din regiunile producatoare de petrol si gaze din Rusia si CSI.

COMES a finalizat o livrare de echipamente sub presiune pentru compania Tessenderlo Kerley SUA, filiala din Belgia, care a construit un nou combinat chimic in Borealis de Grand-Quevilly, Franta.
S-au livrat echipamente complexe, dintre care cele mai importante sunt: coloana (lungime 30 m), reactor (diametru 3.5 m, lungime 9 m), ansamblu incinerator si boiler (lungime 29 m), fiind fabricate din otel carbon de temperaturi scazute si inox ( 304 L/ 316 L/904 L).
Proiectarea, fabricatia, certificarea conform PED 2014/68/EU si transportul acestor utilaje agabaritice au constituit scopul companiei noastre.

 

COMES a finalizat executia si livrarea de echipamente sub presiune (vase filtru – 11 bucati) destinate Orientului Mijlociu, pentru client final Rafinaria ZADCO – UAE, contractorul acestei lucrari fiind renumita companie PETROFAC Emirates.
Vasele au diametre de 600 mm, 900 mm si 1800 mm, si grosime a virolei de 40 mm.
Material: otel carbon SA 516 gr. 70.
Materiale racorduri: otel carbon/ superduplex SA-240 S32750/ SA-790 S32750
Materiale interioare: superduplex SA-240 S32750/ SA-790 S32750
Certificare: ASME code – U stamp.

 

Misiune  

Misiunea nostra este sa fim o societate centrata pe satisfacerea nevoilor clientilor nostrii din industriile de proces, care sa ofere servicii si echipamente de cel mai inalt nivel, utilizand cele mai noi tehnologii de fabricatie cu respectarea tuturor standardelor de calitate si siguranta in domeniu.

Viziune

Tinta noastra este aceea de a fi cel mai eficient producator de utilaje sub presiune din Romania, si partenerul de afaceri preferat de clientii si furnizorii actuali, cat si potentiali.

Valori 

Ne dorim ca actualii si viitorii nostri clienti sa ne  identifice drept un partener de incredere, intotdeauna orientat spre nevoile in continua schimbare ale pietei. Actionand responsabil, oferind produse si servicii la cel mai inalt nivel tehnic si angajand resurse umane de calitate, strategia COMES are la baza urmatoarele valori:

  • Traditie si Experienta;
  • Creare de valoare pentru clienti;
  • Calitate si Profesionalism;
  • Respectul fata de societate, economie si mediu;
  • Onestitate si Integritate.

Citeste mai departe

Despre noi

Infiintata in anul 1977, sub denumirea de Uzina Mecanica a Combinatului de Fire si Fibre Sintetice Savinesti (UMCFFS), a fost creata initial ca furnizor de echipamente si piese de schimb pentru Platforma Chimica Savinesti.

Citeste mai departe

Politica

Managementul S.C.COMES S.A. se angajeaza, sa mentina si sa imbunatateasca sistemul de management al calitatii, conform EN ISO 9001:2008, NMC-07, sa imbunatateasca sistemul de management de mediu, sanate si securitate conform SR EN ISO 14001:2005, SR OHSAS 18001:2008.

Citeste mai departe

Contact:

SC COMES SA
RO 2662292
J27 / 27 / 1991
Capital social: 1.163.023 lei

Adresa: Str. Gheorghe Caranfil 3, Savinești, Neamț, România
T: +40 233 280 601;
F: +40 233 280 585
office@comes.ro