Schimbătoare de căldură

Schimbătoarele de căldură fabricate de COMES sunt utilizate într-o gamă largă de dimensiuni, presiuni, temperaturi și fluide de lucru, în multe industrii dintre care cea chimică, petrochimică, de petrol și gaze.

Find out more >

Vase sub presiune

Pentru a depozita / transporta gaze sau lichide, ca material de bază intermediar sau final, COMES oferă următoarele tipuri de vase sub presiune:

Find out more >

Coloane cu interioare

Coloanele sunt echipamente tehnologice utilizate în procesul chimic de absorbție, desorbție, chimiosorbție, rectificare, extracție, adsorbție etc.

 

Find out more >

Fascicule tubulare

Fasciculele tubulare pot fi cu cap flotant, cu țevi tip U, cu plăci tubulare fixe sau mobile.

 

Find out more >

Felicitari tuturor fortelor implicate pentru contributia din cadrul acestei productii!

   

Este vorba despre cel mai complex echipament fabricat in COMES Romania dupa 1990,

o coloana de 150 tone, 50 m lungime, 4.7 m in diametru, la care au participat peste 200 de angajati.

A fost un proiect challenging, dat fiind gabaritul si complexitatea elementelor tehnologice interioare,

24 seturi de serpentine si talere.

Lumea targurilor s-a schimbat in timpul crizei Coronavirus.

Cu toate acestea, prezenta fizica este mult mai importanta decat cea online.

   In perioada 22 – 26 August COMES a participat la ACHEMA 2022, cel mai important eveniment din Europa, care a implicat toate industriile internationale de petrol, gaze și energie.

Expozitia si conferinta, care a avut loc in Frankfurt intr-o perioada deosebit de critica pentru redresarea si tranzitia industriei, au inregistrat peste 2.300 de expozanti.

Participarea in calitate de expozant a fost un succes, deoarece am avut sansa de a face cunostinta cu delegati importanti din toate tarile tinta si din diferite domenii de afaceri.

Multumiri tuturor vizitatorilor COMES pentru astfel de intalniri fructuoase!

Activam intr-o piata concurentiala.

Dezvoltam productia romaneasca.

Si suntem un contribuitor important la bugetul statului.

Va invitam sa cititi mai multe in:

Ziarul Financiar

ANUNT PUBLIC

COMES anunta derularea unui nou proiect de investitii ce consta in extinderea halei de productie lansata in 2020 destinata fabricatiei de echipamente sub presiune, cu gabarit de pana la 200 tone/ buc.

Detalii privind avizarea proiectului Elaborarea documentatiei pentru autorizarea executarii lucrarilor de constructii privind demolare partiala a constructiei C4- NC 52814 si extindere hala de productie se pot obtine conform instructiunilor din anuntul atasat.

COMES susține un stil de viață sănătos prin Wild Canoeing Tour (din Ceahlau la Marea Neagră)

COMES se alătură celor mai importanți antreprenori locali din Neamț și devine partenerul principal al traseului de canoe de la Ceahlău la Marea Neagră, cu scopul de a promova, pe de o parte, conceptul stilului de viață sănătos, prin mișcare și sport și, pe de altă parte, peisajele extraordinare ale României, fauna și flora specială.

Traseul de canotaj sălbatic acoperă 460 km, durează 8 zile, a început pe 14 august din județul Ceahlău, lacul Izvorul Muntelui, până la Marea Neagră, antrenând 23 de participanți, grupați în 10 canoe.

Suntem alături de Comunitate!

Suntem ferm dedicați să ne sprijinim clienții și comunitățile in pandemia fără precedent COVID-19. Sănătatea și siguranța angajaților noștri, a familiilor lor și a comunității noastre sunt esențiale pentru compania noastră.

Din acest motiv, COMES a investit în achiziționarea de echipamente medicale și materiale de protecție care ajută personalul medical și de intervenție din comunitatea noastră -Vivid Neamț- să lupte cu COVID-19.

 

Sperăm ca dvs. și familiile dvs. să rămâneți sănătoși și în siguranță în aceste timpuri dificile!

DEAERATOR tip SPRAY

Stork Termeq B.V. Technology

Combinând tehnologia brevetată de Stork Termeq și experiența noastră în fabricarea recipientelor sub presiune, COMES este activă și în producția și furnizarea de deaeratoare de înaltă calitate.

Find out more >

Managementul COMES  este onorat sa reprezinte Asociatia Romana pentru Echipamente sub Presiune, ca Vicepresedinte ARPE.

Subiecte precum cresterea afacerii, cunostintele tehnice, informatiile despre piata, identificarea noilor furnizori, crearea de retele, vizibilitatea, constientizarea comerciala, noile standarde, coduri si reglementari, parteneriate cu privire la initiative comune sunt doar cateva aspecte importante pe care ARPE le va aborda prin participarea activa la intalniri si programe de formare.