Schimbatoare de caldura

Pentru a realiza procesele tehnologice de transfer de caldura de la un agent termic la altul, COMES poate fabrica diverse articole, sub denumirea generica de schimbatoare de caldura.

Find out more >

Vase sub presiune

Pentru stocarea sau transportul substantelor lichide sau gazoase cum ar fi materialele de baza, intermediare sau finale, COMES fabrica o gama larga de articole.

Find out more >

Coloane

Coloanele sunt echipamente tehnologice utilizate in procesul chimic de fractionare, distilare, adsorbtie etc.

Find out more >

Fascicule tubulare

Fasciculele tubulare pot fi cu cap flotant, cu tevi tip U, cu placi tubulare fixe sau mobile.

Find out more >

COMES va participa in perioada 23-26 Aprilie la cea mai mare expozitie industriala internationala MIOGE 2019, in Moscova, stand nr. A7097, Pavilion 3, Hala 13.

Expozantii sunt producatori locali sau internationali si furnizori de echipamente si tehnologii industriale, precum si companii de petrol si gaze interesate sa utilizeze instrumente eficiente pentru atragerea directa a clientilor noi din regiunile producatoare de petrol si gaze din Europa.

 

 

DESCARCA BROSURA

 

 

Managementul COMES este onorat sa reprezinte Asociatia Romana pentru Echipamente sub Presiune, ca Vicepresedinte ARPE.

 

Subiecte precum cresterea afacerii, cunostintele tehnice, informatiile despre piata, identificarea noilor furnizori, crearea de retele, vizibilitatea, constientizarea comerciala, noile standarde, coduri si reglementari, parteneriate cu privire la initiative comune sunt doar cateva aspecte importante pe care ARPE le va aborda prin participarea activa la intalniri si programe de formare.

 

  Livrare produs agabaritic

Coloana stripare MEA

Instalatie DGRS

Rafinaria ROMPETROL Petromidia

COMES are placerea de a va prezenta noua instalatie de debitare, model SOITAAB, din gama Lineatech, sursa KJELLBERG 440, cu control numeric ECS, echipata cu 1 cap de Plasma Bevel si 1 cap Oxy.

Aceasta instalatie are capacitatea de a debita table de pana la 12.200 mm. lungime, si 2.500 mm. latime, cu grosimi pt. Otel Inox cuprinse intre 0.5 : 120 mm., iar pt. Otel Carbon intre 3 : 300 mm.

Cu ocazia aniversarii Centenarului Romaniei, si a 40 de ani de traditie si experienta in productia de echipamente sub presiune, COMES a celebrat acest eveniment special, dedicat exclusiv anagajatilor sai, in cadrul unui teambuilding, prin care compania indeamna la curajul de a experimenta lucruri noi cu responsabilitate.

 

Despre noi

Infintata in 1977, sub denumirea de Uzina Mecanica a Combinatului de Fire si Fibre Sintetice Savinesti (UMCFFS), COMES a aparut initial ca furnizor de echipamente si piese de schimb pentru Platforma Chimica Savinesti.

Read more..

 

Calitate

COMES au reusit sa raspunda la cele mai exigente standarde industriale, fiind autorizata sa produca echipamente in conformitate cu cele mai importante norme nationale si internationale (ASME, CNCAN, PED 2014/68/EU, ISCIR etc.).

Read more..

Contact:

COMES SA

RO 2662292

J27/27/1991

Capital social subscris si varsat: 1.163.023 lei

Adresa: 3 Gheorghe Caranfil Str. , Savinești, Neamț, România

T: +40 233 280 601;

F: +40 233 280 585

office@comes.ro