columns

Schimbatoare de caldura

Pentru realizarea proceselor tehnologice de transmitere a caldurii de la un agent termic la altul se pot executa tipuri de utilaje – schimbatoare de caldura.

Afla mai multe >

recipient-sub-presiune

Recipiente sub presiune

Pentru depozitarea sau transportul fluidelor de tip lichid sau gazos ca material de baza, intermediar sau final, COMES executa o gama variata de recipiente.

Afla mai multe >

tube-bundle

Fascicule tubulare

Piesele de schimb cel mai des inlocuite intr-un schimbator de caldura sunt fasciculele tublare.

Afla mai multe >

heat-exchangers

Coloane

Coloanele sunt aparate chimice utilizate pentru operatiile de rectificare, distilare, adsorbtie, etc.in procesul tehnologic.

Afla mai multe >

Cu ocazia aniversarii Centenarului Marii Unirii, si a 40 de ani de experienta si performanta in productia de echipamente sub presiune, COMES a celebrat printr-un eveniment special dedicat angajatilor sai, in cadrul unui teambuilding, prin care compania indeamna la forta de a proba experiente noi cu responsabilitate.

 

 

Despre noi

Infiintata in anul 1977, sub denumirea de Uzina Mecanica a Combinatului de Fire si Fibre Sintetice Savinesti (UMCFFS), a fost creata initial ca furnizor de echipamente si piese de schimb pentru Platforma Chimica Savinesti.

Citeste mai departe

 

Politica

Managementul S.C.COMES S.A. se angajeaza, sa mentina si sa imbunatateasca sistemul de management al calitatii, conform EN ISO 9001:2008, NMC-07, sa imbunatateasca sistemul de management de mediu, sanate si securitate conform SR EN ISO 14001:2005, SR OHSAS 18001:2008.

Citeste mai departe

Contact:

SC COMES SA
RO 2662292
J27 / 27 / 1991

Adresa: Str. Gheorghe Caranfil 3, Savinești, Neamț, România
T: +40 233 280 601
F: +40 233 280 585
office@comes.ro